MetaProduct User Forums

Offline Explorer virtual box

Offline Explorer

more details   development history   free download   buy now  

login requests and missing videos

Author Message
Bev 6/25/2017 6:05:25 AM
I'm trying to download a site that, when I open various links in the finished project, requires me to log in. It also seems that videos are completely missing whenever I browse with anything other than the internal Offline Explorer browser.

I was under the impression that, with Offline Explorer, I would be able to save a site like this in its entirety so that when my subscription expires, I could still see everything that was there when I was an active member. If this is not the case, then I really have no use for this software. (It won't do me any good to have a copy of a bunch of links requiring me to log in when I no longer have an account.)

The homepage has a form requesting user name and password, so I browsed to the homepage in Offline Explorer's internal browser and entered my user name and password there. Then, in the Passwords section of Project Properties, I entered the same user name and password and selected "in HTML forms." All of my File Filters are set to "Download using URL filters settings." I'm loading all protocols and downloading files only within the starting server. The Level Limit is unchecked. The items checked in "Advanced parsing settings" are: Check files integrity, Explore all possible subdirectories, Suppress Website errors, Explore HTML Forms, and Explore Flash video links.

I'm wondering if Link Conversion is the issue with why I'm being prompted to log in whenever I click on a link within the finished project. I have it set to "Offline Conversion."

If I send you my username and password, can you offer me guidance with this site? (It's an educational science site.)
Oleg Chernavin 6/25/2017 8:34:33 PM
I have your E-mail with the site address and the logon information.

I am still trying to make improvements to have the videos work offline. I will reply immediately once I have a result.

Thank you!

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Bev 7/3/2017 12:02:49 PM
Did you get my response (email) to your reply? The test went perfectly, but that's the only section of the download of the entire site that plays all videos. Most of the rest of the site now just has placeholders for videos that don't play. (There were no placeholders there before, so it's an improvement...)
Oleg Chernavin 7/13/2017 9:34:33 PM
Sorry for the long time to fix it and answer. I sent you the updated version by E-mail.

Oleg.