MetaProduct User Forums

Offline Explorer Enterprise Edition virtual box

Offline Explorer Enterprise Edition

more details   development history   free download   buy now  

how can i download the link using javascript?

Author Message
dingzhengyu 11/20/2016 5:21:59 AM
some page link to next url page using javascript
offline explorer will not download the page linked by javascript
how can download the page like that?

<a href="javascript:go_netscape(1);document.forms.frm1.submit()">
<img src="pics/ray-finned.JPG" alt="ray-finned fishes"></a>

i use offline explorer 7.3
Oleg Chernavin 11/20/2016 9:56:28 AM
Try to enable HTML Forms exploration in the Project Properties dialog - Parsing section. Then redownload the site.

Would this help?

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
dingzhengyu 11/22/2016 8:26:28 AM
thx,it works!


but i have another question

HTML like that:

<a hreflang="en" href="/en/crabs/brachyura/eubrachyura/heterotremata/aethroidea/belliidae-6836">
<span><img src="/data/45x30/icons/Aethroidea.png" alt="Belliidae"></span>
<span>Belliidae</span>
</a>

It will download http://en/crabs/brachyura/eubrachyura/heterotremata/aethroidea/aethridae-6848
But it may download like:
https://www.crabdatabase.info/en/crabs/brachyura/eubrachyura/heterotremata/aethroidea/aethridae-6848
Oleg Chernavin 11/22/2016 7:52:23 PM
Thank you for reporting the problem!

Here is the fixed version:

http://www.metaproducts.com/download/betas/opsetup.exe

Please redownload the site after installing it.

Oleg.
John 12/23/2016 11:47:08 AM
i came from this:http://forum.metaproducts.com/Post.aspx?ID=10074

when i right-click the unexisted image and click the "download this link with OE" button ,it shows the same situation as this reply.

for example, the it will show http://a/b.gif , but the true website is http://www.xyz.com/a/b.gif

the opsetup.exe offered in this reply is the same situation as OEE.
Oleg Chernavin 12/24/2016 7:24:50 AM
It looks like Offline Explorer didn't recognize that HTML code as a link and didn't correct it to a relative link form. Most probably it is because some script.

I hope the Project backup would shed some light and allow me to fix this issue.

Oleg.